2024 YILI MART AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

07 Mart 2024 10:51 Saltukova Belediyesi 262

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi gereğince, Belediye Hizmet Binası Toplantı Salonunda 01.03.2024tarihinde başlayıp aynıgün tamamlanan Mart Ayı Meclis Toplantı Tutanağıdır.

MADDE- 1 : Açılış ve Yoklama.

Yapılan yoklama sonucunda, Üyelerinden Hasan TİRYAKİOĞLU, Ceyhun BABALOĞLU ve  Ali KARAGÖL’ün toplantıya mazeretli katılamadıkları görülmüştür. çoğunluğun toplantıya iştirak ettiği görüldüğünden toplantı açıldı. Meclis Başkanlığı’na önerge veren bulunmadı.

MADDE – 2 : Saygı Duruşu.

MADDE – 3 :Nisan ayı toplantı günü, saati ve yerinin belirlenmesi.

5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. maddesi " Belediye Meclisi, her ayın ilk haftası, önceden kararlaştırdığı günde toplanır" ibaresi gereğince; Nisan ayı toplantısının 05.04.2024 cuma günü saat 17:30’da Belediye Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

MADDE – 4: Dilek ve Temenniler ile Kapanış.

Dilek ve temenniler konusunda söz isteyen bulunmadı.

Mart Ayı Meclis Toplantı gündeminde görüşülecek başka konu bulunmadığından, toplantı oy birliği ile kapatıldı. 01 MART 2024 CUMA

Alim GENÇ                     Sefarettin ÇAĞLAR                      Mehmet DURMUŞOĞLU

Meclis Başkanı                 Meclis Katibi                                 Meclis Katibi