5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 62. Maddesi gereğince, 2018 Mali Yılı Gelir Tarifesi ile Gelir ve Gider Bütçesinin takdimi,

Karar Tarihi: 09 Kasım 2017 10:01
Karar No: 2017 / 38

2018 Mali Yılı Gelir Tarifesi ile Gelir ve Gider Bütçesi Bütçe Komisyonunda görüşülüp, Komisyon raporu ile birlikte Meclise sunuldu ve Bütçe Komisyon Raporu okundu.

2018 Mali Yılı Bütçe Kararnamesi madde madde okunup, ad okunmak suretiyle oylanarak kabulüne oy birliği ile karar verildi.

2018 Mali Yılı Gider Bütçesi fonksiyonel sınıflandırmaların birinci düzeyi itibariyle ad okunmak suretiyle oylanarak, toplam 4.350.000 TL. olarak kabulüne oy birliği ile karar verildi.

2018 Mali Yılı Gelir Bütçesi ekonomik sınıflandırmaların birinci düzeyi  itibariyle ad okunmak suretiyle oylanarak, toplam 4.350.000 TL. olarak kabulüne oy birliği ile karar verildi.

2018 Mali Yılı finansmanın ekonomik sınıflandırmaların birinci düzeyi itibariyle ad okunmak suretiyle oylanarak kabulüne oy birliği ile karar verildi.

2018 Mali Yılı ayrıntılı harcama programları ile finansman programları üç aylık dönemler itibariyle toplamları üzerinden birinci düzeyde ad okunmak suretiyle oylanarak kabulüne oy birliği ile karar verildi.

2018 Mali Yılı Gelir Tarifesi son şekliyle madde madde okunup oylanarak kabulüne oy birliği ile karar verildi.

M.Zerrin GÜNEŞ       İsmet AYDIN         Saygın ÖZTİN

Meclis Başkanı          Mwclis Katibi         Meclis Katibi