5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 24. Maddesi gereğince, yapılacak ilk Mahalli İdareler seçimlerine kadar görev yapmak üzere İmar Komisyon Üyesi seçimi,

Karar Tarihi: 06 Nisan 2018 14:25
Karar No: 2018/13

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 24. Maddesi gereğince,  İmar Komisyon Üye sayısının 3 kişiden oluşturulmasına oy birliği ile karar verildi.

Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliği'nin 13. Maddesinin (a) bendi  uyarınca yapılan gizli oylama sonucunda, Meclis üyeleri arasından 3 adet İmar Komisyon  Üyeliğine, yapılacak ilk Mahalli İdareler seçimlerine kadar görev yapmak üzere;

Yapılan gizli oylama sonucunda, Meclis üyeleri arasından 3 adet İmar Komisyon  Üyeliğine, yapılacak ilk Mahalli İdareler seçimlerine kadar görev yapmak üzere; Adalet Kalkınma Partisinden Recep HATILOĞLU ile Hayrullah ÇELİKOĞLU ve Cumhuriyet Halk Partisinden Saygın ÖZTİN seçilmiştir.

YENİ VİDEOLAR