2024 YILI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

11 Temmuz 2024 09:07 Saltukova Belediyesi 184

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesi gereğince Belediye Hizmet Binası Toplantı Salonunda 05.07.2024 cuma günü saat 17:00’da başlayıp, aynı gün tamamlanmış olan TEMMUZ Ayı Meclis Toplantı Karar Özetidir.

MECLİS BAŞKANI : Alim GENÇ

MADDE -1 : Açılış ve Yoklama.

Toplantıya katılamayan Mustafa AKÇELEBİ, Ozan YILMAZ ve Hasan KORUM’un mazeretleri Meclisin bilgisine sunuldu ve oy birliği ile uygun görüldü.Yapılan yoklama sonucunda, ekseriyetin toplantıya iştiraki görüldüğünden toplantı açıldı.

Gündeme geçmeden önce bir önceki birleşimde alınan kararlara ilişkin tutanak incelendi ve maddi hata olmadığı tespit edildi.

MADDE- 2 : Saygı Duruşu.

Meclis Başkanlığına önerge veren bulunmadı. Meclis görüşmelerine kaldığı yerden devam edildi.

MADDE– 3:5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi gereğince, eylül ayı toplantı günü ve saatinin belirlenmesi,

5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. maddesi "Belediye Meclisi, her ayın ilk haftası, önceden kararlaştırdığı günde toplanır" ibaresi gereğince; Ağustos ayı meclisin tatil ayı olduğundan, eylül ayı toplantısının 06.09.2024 Cuma günü saat 17:00'da Belediye hizmet binası toplantı salonunda yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

MADDE- 4 : Dilek ve Temenniler ile Kapanış.

Meclis Üyeleri dilek ve temennilerini sundular.

Temmuz Ayı Meclis Toplantı gündeminde görüşülecek başka konu bulunmadığından, Toplantı oy birliği ile kapatılmıştır. 05 TEMMUZ 2024 CUMA

Alim GENÇ                       Ahmet TOPCUOĞLU            Osman TOPCUOĞLU

Meclis Başkanı                        Meclis Katibi                           Meclis Katibi