2021 EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

05 Ekim 2021 08:52 Saltukova Belediyesi 734

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi gereğince, Belediye Hizmet Binası Toplantı Salonunda01/10/2021cuma günü saat 17:30’da başlayıp,aynı gün tamamlanan Ekim Ayı Meclis Toplantı Tutanağıdır.

MADDE- 1 : Açılış ve Yoklama,                                                                                                Yapılan yoklama sonucunda, üyelerden Hasan TİRYAKİOĞLU ile Ercan AKÇA’nın mazeretlitoplantıya iştirak etmediği görülmüştür. Ekseriyetin toplantıya iştirak ettiği görüldüğünden toplantı açılmıştır.

Meclis Başkanlığına önerge veren bulunmadı. Gündem Maddeleri Meclise okundu ve görüşmelerine başlandı.

MADDE-3:5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi gereğince, Kasım ayı toplantı günü ve saatinin belirlenmesi,

5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. maddesi " Belediye Meclisi, her ayın ilk haftası, önceden kararlaştırdığı günde toplanır" ibaresi gereğince; Kasım ayı toplantısının 05/11/2021 Cuma günü saat 17:30’da yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

Dilek ve Temenniler konusunda söz isteyen bulunmamıştır.

Ekim Ayı Meclis Toplantı gündeminde görüşülecek başka konu bulunmadığından, toplantı oy birliği ile kapatıldı. 01 EKİM 2021 CUMA

Alim GENÇ                         Sefarettin ÇAĞLAR           Yılmaz ÇAKIROĞLU

Meclis Başkanı                           Meclis Katibi                     Meclis Katibi